filament.nu persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos filament.nu. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

I forbindelse med dit besøg hos filament.nu, indsamles følgende:

Offentlig IP adresse

Ikke personhenførbart id til brug for statistik

I forbindelse med placering af en ordre hos filament.nu har du indtastet en række personoplysninger:

Dit navn

Din adresse(r)

Din e-mailadresse

Evt. telefonnummer

Betalingsoplysninger

Disse oplysninger behandler vi i forbindelse med en ordre, da det er nødvendigt for at opfylde vores del af den indgåede aftale. Ved forsendelse af ordren, videregives navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse til Shipmondo, med henblik på at generere pakkelabel til forsendelse.

Din e-mailadresse bliver brugt til ordrebekræftelse, samt når ordrestatus ændrer sig. Ydermere kan e-mailadress samt telefonnummer blive brugt til at tage kontakt, i tilfælde af tvivlsspørgsmål ang. ordren.

Din e-mailadresse og ordrenummer videregives til Trustpilot, for at de har mulighed for at kunne kontakte dig for en bedømmelse af købsoplevelsen.

Vi anvender ePay til behandling af dine betalingsoplysninger samt Google til statistik. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på filament.nu er:

Flemming Pedersen,

Nygårdsvej 21

8700, Horsens 

CVR-nr. 34393656

Telefon: 4295 3997

E-mail: flemming@filament.nu

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet senest 60 måneder (5 år) efter, at du har modtaget din vare, i henhold til nuværende bogføringslovgivning.

Hvis du ønsker at klage over hvordan filament.nu behandler dine personoplysninger, kan dette ske til:

Datatilsynet

Borgergade 28,5.

1300 København

Telefon: 3319 3200 

E-mail: dt@datatilsynet.dk